Мапа порталу

«Квітуча Україна»: у Миколаєві відкрилась виставка майстра-різьбяра Вячеслава Колесниченка

4 жовтня миколаївський різьбяр Вячеслав Колесниченко запросив поціновувачів рукотворної краси до муніципальної виставкової зали на урочисте відкриття персональної виставки «Квітуча Україна».
 
Митець вже багато років прославляє Миколаївщину своїм талантом у мистецтві з художньої обробки деревини. Під час війни у творчому доробку майстра з’явився новий формат – велике декоративне панно, повідомляє міське управління з питань культури та охорони культурної спадщини.
 
Експозицію виставки «Квітуча Україна» прикрасили більше 100 робіт. Крізь філігранне мереживо декоративних панно в квітково-рослинних орнаментах автор демонструє красу південного краю. Особливе наповнення має серія ікон, яка занурює глядача у світ духовності й традицій. За допомогою рельєфного та геометричного різьблення майстер талановито відтворює пейзажі й натюрморти. На виставці представлені й роботи з художньої обробки дерева малої пластики.
 
Підтримати Вячеслава Колесниченка з подією в творчому житті прийшли друзі та колеги.
 
Особливої святкової атмосфери заходу додав виступ лауреата численних міжнародних і всеукраїнських конкурсів вокального мистецтва Івана Носика.
 
Виставка працюватиме до 19 жовтня за адресою: вул. В. Благовісного (Нікольської), вхід з вул. Соборної.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/October2024/040924_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: