Мапа порталу

У Миколаєві почав курсувати тролейбус в Корабельний район

З 4 жовтня до Корабельного району курсує тролейбусний маршрут № 10. Детальніше про це розповів міський голова Олександр Сєнкевич.

Відправляється тролейбус із залізничного вокзалу. 

Вартість проїзду складає 8 гривень, якщо купляти квиток у водія або спеціалізованих кіосках, і 7 гривень — при оплаті онлайн. Квиток діє годину, тобто протягом цього часу ви можете пересісти на інший тролейбус чи трамвай та продовжити свій рух.

Для пенсіонерів, школярів та інших пільгових категорій проїзд безкоштовний за умови наявності потрібного документа (пенсійне посвідчення/ учнівський квиток).

«Наразі курсує шість тролейбусів, але ми плануємо збільшити їхню кількість до десяти, аби зменшити інтервали. Зараз головне забезпечити людей транспортом в «години пік», - розповів мер.

Саме ці тролейбуси зі збільшеним автономним ходом до 20 км місто отримало за угодою з Європейським банком реконструкції та розвитку за співфінансування Уряду Данії.

Водіїв, які бажають працювати на цьому новому сучасному транспорті, запрошують звертатись на «Миколаївелектротранс» за номером +380503274891.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: