Мапа порталу

У будинку по вул. О.Ольжича, що постраждав від пожежі, починають підключати електроенергію. Роботу не припинятимуть навіть у вихідні

За дорученням керівництва міста триває робота з ліквідації наслідків масштабної пожежі у будинку по вул. Олега Ольжича, 5-б в Корабельному районі.

Нагадаємо, що внаслідок пожежі мешканці цілого під'їзду лишилися без світла, крім того, вогонь знищив електрообладнання, пошкодив будівлю.  

Міська влада створила робочу групу для термінової допомоги миколаївцям, які постраждали внаслідок пригоди. 

Як поінформував директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Сергій Коренєв, основною проблемою є відсутність електроенергії.

-   Сьогодні у половині помешкань буде підключено світло. Обіцяли зробити це вчора, та при виконанні робіт з відновлення електромережі виявили, що дроти повигорали навіть у квартирах. КП "ДЕЗ "Океан" довелося закупляти додаткові матеріали, на даний час електромережа заново прокладається. АТ "Миколаївобленерго" надало нові лічильники для встановлення на тих поверхах, де сталася пожежа. Чому ми говоримо про половину квартир: багато мешканців перебувають на роботі, тож фахівці продовжать підключати світло і завтра, й післязавтра, - пояснив Сергій Коренєв.

При цьому він додав, що підрядна організація вже почала підготовку до ремонту під’їзду та заміни вікон.

Володимир Криленко доручив звернутися до підрядника з проханням не припиняти роботи на вихідних.

-  Взимку без вікон не надто добре, - сказав перший віце-мер. – У понеділок прошу надати інформацію про стан справ на цьому об’єкті.

 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/22022019_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: