Мапа порталу

Робоча група визначила перші кроки стосовно ліквідації наслідків пожежі у житловому будинку по вул. Олега Ольжича, 5-б

Зранку, 18 лютого, під час апаратної наради в Миколаївській міській раді  було прийнято рішення створити робочу групу та терміново вирішити, як відновити нормальну життєдіяльність будинку по вул. Олега Ольжича, 5-б у Корабельному районі, що постраждав від масштабної пожежі.

За дорученням першого заступника міського голови Володимира Криленка на місце виїхали представники адміністрації Корабельного району, департаменту ЖКГ, КП "ДЕЗ "Океан", депутат за округом Анатолій Петров.  

Вже наприкінці дня перший віце-мер зібрав оперативну нараду та заслухав перші пропозиції членів робочої групи.  

Депутат міської ради Анатолій Петров відзначив, що ситуація непроста, на даний час основне проблемне питання – відсутність електропостачання у під’їзді. Без світла - 36 квартир. Причини виникнення пожежі ще не визначені.

Будинок обслуговує КП "ДЕЗ "Океан", проте коштів на ремонт у підприємства немає, вони не закладені в тарифі. Фахівці намагаються віднайти можливість та допомогти мешканцям, однак сподіваються на фінансову допомогу від міста.

Володимир Криленко підсумував, що до першочергових заходів увійдуть заміна електромережі, лічильників та комплектуючих електрощитів. Крім того, фахівці обстежать ліфт та визначать, чи є пошкодження. Після цього буде виконано ремонт під’їздів та заміну пошкоджених вікон.

Триває пошук джерел фінансування для того, щоб оперативно допомогти мешканцям будинку. Виконання вказаних робіт належить до компетенції департаменту житлово-комунального господарства міської ради.  

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/18022019_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: