Мапа порталу

У Миколаєві триває реалізація проекту Світового Банку «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України»

Як повідомляють на підприємстві «Миколаївоблтеплоенерго», на даний час спеціалісти регіональної групи управління проектом здійснюють оцінку отриманих тендерних пропозицій щодо компоненту «Реконструкція теплових мереж в м. Миколаїв». Компонент передбачає закриття малоефективних котелень та перерозподіл їх споживачів між іншими недовантаженими котельнями з відповідною реконструкцією тепломереж.

«11 вересня відбулася попередня тендерна зустріч з представниками компаній-учасників тендерної закупівлі за найбільш масштабним компонентом проекту - «Реконструкція котелень та центральних теплових пунктів в м. Миколаїв». Зустріч мала на меті уточнення технічних та організаційних питань, а також ознайомлення з об’єктами реконструкції. Тендерна процедура триває», - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що паралельно виконуються роботи по встановленню індивідуальних теплових пунктів в будинках Корабельного району.

Нагадаємо, раніше В рамках співпраці зі Світовим банком КП "Миколаївоблтеплоенерго" завершило роботи по ізоляції 25,4 км повітряних тепломереж.

А в березні 2018 року в Миколаєві з робочим візитом перебувала місія Світового Банку, експерти якої знайомилися з ходом реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України»

Фото з Facebook

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/13092018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: