Мапа порталу

Інформація для юнаків віком 20-27 років та їх батьків!

УВАГА!

Указом Президента України від 17 лютого 2015 року №88/2015 був оголошений черговий осінній призов до лав ЗСУ, який буде здійснюватися у жовтні – листопаді 2015 року. На строкову військову службу призвуть придатних за станом здоров’я до військової служби у мирний час громадян України чоловічої статті, яким на день відправки у військові частини виповнилось 20 років, і старші, які не досягли 27-річного віку та не мають права на звільнення чи відстрочку від призову на строкову військову службу (для підтвердження або надання відстрочки відповідні документи необхідно надати у районний комісаріат).

Звертаю Вашу увагу, що відповідно до рішення РНБО України, введеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року №744 військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях НЕ ЗАЛУЧАЮТЬСЯ!

Відповідно до частини 3 ст. 119 Кодексу законів про працю України за працівниками, призваними на строкову військову службу на строк до дня фактичної демобілізації, зберігаються місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову, незалежно від підпорядкування та форми власності.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2015 року №587 «Про затвердження Порядку виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу» допомога виплачується у розмірі двох мінімальних заробітних плат.

 ЛЕНІНСЬКИЙ  РАЙОННИЙ  ВІЙСЬКОВИЙ  КОМІСАРІАТ

т.21-40-48, т.56-68-30


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: