Мапа порталу

Довгоочікуване відкриття виставки живопису «Код нації» в День міста

В рамках святкування 226-ї річниці заснування міста Миколаєва 11 вересня о 13:00 на майданчику виставкової зали Миколаївського міського палацу культури і мистецтв (вул.Нікольська, 54) за участю творчих колективів міста відбудеться видовищне відкриття персональної виставки живопису Заслуженого художника України Олександра Чередниченка «Код Нації».

Дивовижний світ мистецтва відкриє для миколаївців та гостей міста всю красу українського побуту, мальовничої природи та завзятого українського народу. Митець у своїх витворах відображує особистий погляд на красу, що його оточує, й до кожної роботи підходить з хвилюванням і відповідальністю, адже мистецтво стає стимулом рухатися далі, творити на радість людям.

 В експозиції представлено понад 60 робіт з приватної колекції художника. Кожна картина неодмінно знайде свого поціновувача, адже творчості Олександра Чередниченка притаманний вплив народного мистецтва та культури українського народу. Митець неодноразово у своїх творіннях звертається до яскравих народних мотивів, художньо відображаючи історичне минуле українського народу та тонко підкреслюючи його колорит.

 Виразна своєрідність світогляду художника створила неповторний творчий пласт в художній культурі України, з яким зможе ознайомитись кожен, відвідавши експозицію. Виставка працюватиме до кінця вересня.

 

Управління з питань культури

та охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: