Мапа порталу

«Бібліотечно-громадська вулична акція запрошує гостей»

12 вересня в рамках святкування Дня міста провідні бібліотеки Миколаєва запрошують городян та гостей міста на вуличну акцію «Зустрічі біля Святого Миколая». Бібліотечно-громадська акція проходитиме з 11:00 до 16:00 на вулиці Радянській біля Каштанового скверу.

Центральна міська бібліотека ім. М.Л.Кропивницького представить усім бажаючим найновіші послуги на різні смаки та вподобання. Для всіх категорій населення буде працювати свій, особливий майданчик, де кожен зможе знайти для себе щось корисне, пізнавальне та цікаве.

На майданчику «Бібліотечна навігація в електронному морі» спеціалісти ознайомлять городян з доступними у бібліотеках міста послугами електронного врядування. Проведуть тренінг як швидко та зручно отримати адміністративні послуги в сфері е-врядування та веб-екскурсію е-послугами «Керуй своїм життям за допомогою е-врядування». В «Кухні е-послуг» бібліотекарки – «господині електронних послуг» представлять присутнім живу рекламу е-послуг, охочі зможуть нанести тимчасове бібліотау «Я люблю Миколаїв». На своєрідній палубі майданчика «Новий Миколаїв» гості свята зможуть прийняти участь в інтерактивній інсталяції на фліпчарті «Створи власний бренд рідного міста» та вікторині для містознавців «Відкритий марафон активних городян».

Мандруючи бібліотечними майданчиками можна буде потрапити в «Книжкову лавку» де городяни матимуть змогу переглянути та придбати краєзнавчі книги відомих миколаївських літераторів.

Центральна міська бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка та дитячі бібліотеки міста запрошують маленьких городян та їхніх батьків на бібліотечний пленер по вулиці Радянській. На майданчику просто неба усі бажаючі зможуть відвідати театральний подіум бібліотечного лялькового театру, виставку-кастинг «Хобіландія» та бібліотечну арт-галерею «Райдуга творчості». Проявити свої творчі здібності можна буде ставши учасниками талант-шоу на літературній галявині. Для любителів рукоділля відбудуться майстер-класи з плетіння прикрас та нанесення аквавізажу.

Всі охочі зможуть взяти участь у створенні інтерактивної афіші «Комплімент місту від юних городян».

 

Управління з питань культури

та охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: