Мапа порталу

«Дитяче містечко «Казка» запрошує відсвяткувати День міста разом»

11 вересня в Дитячому містечку «Казка» відбудеться свято «Жива «Казка», присвячене 226-й річниці Дня міста.

Розпочнеться програма о 12:00 з церемонії спецпогашення ювілейної марки з нагоди 225-ї річниці спуску на воду першого військового трищоглового корабля «Святий Миколай».

Протягом дня для городян та гостей міста по всій території містечка працюватимуть сценічні майданчики з розважальними, культурно-мистецькими заходами на будь-який смак. А саме:

З 16:00 до 21:00 в «Дерев’яній фортеці» на всіх бажаючих чекають: святкові програми від міських центрів розвитку для дітей, козацькі розваги, показові виступи від європейської федерації лао – тайських бойових мистецтв «Лао-тай», середньовічні атракціони, рицарський турнір від театру історичних реконструкцій «Київська Русь».

Поринути у світ прекрасного, насолодитися виставками та взяти участь у майстер-класах запрошує «Тіниста алея». З 12:00 до 19:00 години для гостей казкового містечка відбудуться майстер-класи з перукарської майстерності, моделювання одягу та майстер-клас від Дитячої школи мистецтв №2. Для любителів солодкого працюватиме майстерня солодких подарунків від Олени Шагай.

З 15:00 до 17:00 на «Спортивній стежині» прихильники активного відпочинку зможуть взяти участь в ігрових та розважальних програмах.

Родзинкою всього свята стане концертно-ігровий марафон, в рамках якого відбудеться зоо-шоу, піратська дискотека, шоу мильних бульбашок, дитячий рок-фестиваль, показові виступи від модельних агенцій міста та видовищне світломузичне шоу.

Запрошуємо казково розпочати святкування Дня міста Миколаєва разом із Дитячим містечком «Казка».

 

Управління з питань культури

та охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: