Мапа порталу

«Сяйво миколаївських талантів у Каштановому сквері»

12 вересня о 12: 00 в Каштановому сквері по вул. Радянській розпочнеться велика святкова програма «Сяйво миколаївських талантів», присвячена 226-й річниці Дня міста Миколаєва.

У цей день на городян та гостей міста чекає безліч яскравих та цікавих культурно-мистецьких заходів. Розпочнеться святкове дійство з масштабного карнавального шоу за участю зіркових гостей і творчих колективів міста.

Не менш яскравим та емоційним стане традиційний парад карапузів, який пройде під гаслом «Дитячий сміх – понад усе!». Яскраві та оригінальні образи, створені нашими миколаївськими сім’ями і виступи артистів обов’язково подарують усім присутнім гарний настрій та багато приємних вражень.

Познайомитись із кращими зразками хореографічного мистецтва у всьому його різноманітті та блиску талантів і стати учасником активного відпочинку можна буде взявши участь у танцювальному марафоні.

В рамках проведення марафону будуть представлені різні танцювальні напрямки і стилі у виконанні кращих хореографічних колективів і танцювальних клубів Миколаєва, які поділяться своєю майстерністю з гостями свята, привітавши рідне місто з Днем народження.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати концертний майданчик в Каштановому сквері, який стане своєрідною родзинкою святкування Дня міста, створить незабутню атмосферу і подарує гостям свята гарний відпочинок, живе спілкування і масу позитивних емоцій.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: