Мапа порталу

Активний відпочинок разом з Миколаївським зоопарком

8 серпня в Миколаївському зоопарку відбудеться справжнє свято для підростаючого покоління міста, яке пройде під гаслом «Проведи літні канікули весело!»

Захід відбудеться з метою активізації дозвілля дітей під час літніх канікул. Організатори покажуть альтернативні види проведення вільного часу дітям електронної епохи, привернуть увагу школярів до різних спортивних секцій та спробують привити любов до рослинного і тваринного світу, ознайомлять із національними культурними традиціями.

В цей день на відвідувачів чекає цікава ознайомча екскурсія по території зоопарку, під час якої всі бажаючі зможуть дізнатися багато незвичайних та ексклюзивних фактів про мешканців зоопарку. Регіональна академія козацтва проведе для відпочиваючих майстер – класи і ознайомить з технологією виготовлення мотанок, виробів зі шкіри, плетінням фенечок (браслетів). Центр творчості «Креатив» навчить усіх охочих скрапбукингу (виготовлення та оформлення сімейних і особистих фотоальбомів), техніці декупажу (техніка декорування предметів), живопису кавою та методиці нанесення аквагриму на будь – який смак.     

Для любителів екстриму учасники секції айкідо общини японської культури «Татікадзе» та бійці європейської федерації бойових мистецтв «Лао-Тай» проведуть показові виступи. Наймолодші гості зоопарку зможуть стати активними учасниками танцювального марафону за участю святкового агентства «Бебі Бум»!

Безліч яскравих вражень та незабутніх, позитивних емоцій гарантовано! Приєднуйтесь до активного та корисного відпочинку!

Початок заходу об 11:00!

Управління з питань культури

та охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: