Мапа порталу

Шановні підприємці!

У 1999 році в Україні було започатковано ініційований Центром муніципального менеджменту (Хабітат) та МО «Громадянська Ініціатива» Проект «Підтримка малого та середнього підприємництва в Україні» у співпраці з ПРООН, Урядом України та Міністерством фінансів Польщі у якому взяли участь понад 2 тисяч підприємців.

За участю Фонду «Україна - Хабітат», приватних інвесторів та комерційних банків, які обслуговували Кредитну лінію ЄБРР в Україні протягом 2002 - 2014 років профінансовано понад 1000 проектів пілотних підприємств-учасників Проекту на загальну суму біля 500 млн. амер. дол.

Для початку робіт по формуванню Місцевої інвестиційної Програми розвитку малого та середнього підприємництва міста на період до 2025 року, орієнтованої на створення і збереження робочих місць та залучення інвестицій у розвиток експортного потенціалу підприємств міста, інформуємо малі та середні підприємства міста про можливість участі у Програмі та реєстрації ними до 1 вересня 2015 року ЗАЯВОК на організацію фінансування проектів на сайті Фонду «Україна - Хабітат» - www.fund.habitat.org.ua. (у розділі - «малий та середній бізнес»).


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: