Мапа порталу

Шановні підприємці! Інформація щодо ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ».

Відповідно до постанови НКРЕКП від 28.05.2015 № 1640 з 01 липня 2015 року анульовано ліцензію ПАТ «Миколаївгаз» на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу на території Миколаївської області.

ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» - суб’єкт господарювання, що в установленому порядку отримав ліцензію АЕ № 299027 на постачання природного газу за регульованим тарифом з 01 липня 2015 року та виступає гарантованим постачальником газу для всіх категорій споживачів Миколаївської області.

На підставі вищевикладеного Вам необхідно в термін до 30.06.2015 укласти типовий договір на постачання природного газу за регульованим тарифом, затверджений постановою НКРЕКП від 22.01.2015 № 35 та зареєстрованому в Мінюсті України 14.02.2015 № 172\26617, з ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» та здійснити оплату за заявлений обсяг природного газу на липень 2015 року в період з 01 по 03 липня 2015 року на наступні банківські реквізити:

ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ»

код ЄДРПОУ 39589483

філія МОУ АТ «Ощадбанк»

п/р 26036301759524

МФО 326461

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ з

ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ»

(ксерокопії, посвідчені підписом уповноваженої особи

та/або печаткою суб’єкта господарювання)

1. Лист на ім'я директора TOB «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» Левченко Наталії Василівни на укладання договору.

2. Статут підприємства (повний), якщо не повний, то окрім 1-ої, 2-ої та останньої сторінок, обов’язково мають бути розділи про права та обов’язки Загальних зборів Товариства та Директора (копія).

3. Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи (у разі наявності копія).

4. Довідка з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (копія).

5. Виписка (витяг) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців (копія).

6. Свідоцтво платника ПДВ (у разі наявності) або витяг з реєстру платників ПДВ (копія). В разі якщо, підприємство не є платником ПДВ про це надається відповідний лист.

7. Наказ (витяг з наказу) про призначення директора підприємства. У разі, якщо договір підписує не керівник підприємства - надається довіреність на підписанта із зразком його підпису та наказ на призначення цієї особи.

8. Документ, що підтверджує право власності на об’єкт споживача або договір оренди цілісного майнового комплексу (у випадку коли споживач орендує майно) або іншого правовстановлюючого документу на об’єкт споживача.

9. Інформацію про очікуваний обсяг споживання природного газу до кінця поточного року в помісячній розбивці.

10. Довідка про відсутність заборгованості перед іншим постачальником. У разі наявності заборгованості перед іншим постачальником - його письмову згоду на укладення договору на постачання природного газу з TOB «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ».

11. Технічна документація на прилади обліку газу та газоспоживаюче обладнання:

- паспортні дані та режим роботи основного газоспоживаючого обладнання;

- паспортні дані та відомості щодо комерційних вузлів обліку природного газу (тип, марка, технічні характеристики тощо);

- в разі необхідності інші технічні документи.

12. Крім переліченого вище для фізичних осіб - суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють без печатки, - довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру та ксерокопія паспорту.

 Всі копії завіряються належним чином споживачі.

 Консультації з питань переукладення договору в новій редакції надаються за телефоном (0512) 67-49-15.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: