Мапа порталу

До уваги представників туристичного бізнесу м. Миколаєва!

21-23 жовтня 2015 року у Палаці спорту «Україна» (м. Львів) відбудеться Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності. В рамках Форуму одночасно будуть працювати XVI Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО», ІХ Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» та VIII Спеціалізована виставка «Континент розваг: Спорт · Відпочинок · Дозвілля».

Основна мета цьогорічного Форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їздного туризму, просування українського турпродукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення площадки для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

Спільно з Львівською асоціацією розвитку туризму, Туристичним Альянсом, Асоціацією активного та екологічного туризму, Асоціацією готельних об’єднань та готелів міст України, Всеукраїнською молодіжною хостел асоціацією та за участю Асоціації ГІДІВ України буде проведено ряд заходів для спеціалістів туристичного, готельного та ресторанного бізнесу.

Основною подією в рамках ділової програми для туристичного бізнесу є проведення семінару-презентації «Маловідомі туристичні об’єкти та унікальні туристичні продукти України і світу».

Під час Форуму ви матиме унікальну можливість в одному місці провести презентацію своїх туристичних продуктів, зустрітися з новими партнерами, обговорити перспективи вашої співпраці з українськими та зарубіжними фірмами.

Ознайомитись з більш детальною інформацією про Форум можна на сайті організатора: http://www.galexpo.com.ua/ru/exhibition-2015/227-turexpo.html ».


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: