Мапа порталу

За кошти "Бюджету участі" у 2018 році миколаївці пропонують створити табір з військово-патріотичного виховання у Корабельному районі

Миколаївці продовжують подавати свої проекти, спрямовані на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста для фінансування за рахунок коштів громадського бюджету м. Миколаєва.

Так, 15 листопада до міської ради від миколаївця надійшов проект “Табір з військово-патріотичного та національно-свідомого виховання "Богоявленська січ”, основна мета якого - створення у Корабельному районі, у парку “Богоявленський” літнього табору для учнів та студентів, на базі якого молодь буде отримувати навички волонтерської роботи, а також цікаво проводити своє дозвілля.

Згідно змісту проекту навчання пропонується проводити за кількома напрямами, які знадобляться при адаптації до дорослого життя та обранні майбутньої професії, вибору вищого навчального закладу, напрямку життєдіяльності, соціальної відповідальності молоді за майбутнє.

За правилами участі у програмі “Громадського бюджету” даний проект є великим за обсягом фінансування, його орієнтовна вартість складає 833 тис. 050 грн.

В разі проходження необхідної процедури та підтримки городян, які проголосують за проект, у Корабельному районі може з’явитися повноцінний молодіжний дозвільний центр, розрахований на 120 осіб.  Для забезпечення комфортних умов для перебування молоді, пропонується встановити на його територїї намети, душові кабіни, генератори та сонячні панелі, приладдя для перебування у польових умовах, спортивний інвентар. Також у кошторисі враховані витрати на транспорт та харчування учасників.

14 листопада на сайті міської ради також було розміщено проект, автори якого пропонують виготовити та встановити у Миколаєві 7 рамок - генераторів водного туману у літній сезон для охолодження громадян. По одній з таких рамок планується встановити на вул. Соборній, вул. Адміральській, на Флотському бульварі, у дитячому містечку “Казка” та у Корабельному районі. Орієнтована вартість проекту становить 189 тис. грн.

Зазначимо, що на офіційному веб-сайті міської ради у розділі “Громадський бюджет”. на даний момент розміщено 14 проектів, які пройшли перевірку на наявність всіх необхідних документів. У понеділок, 20 листопада - кінцевий термін подачі проектів. Наступного дня, тобто 21 листопада, на офіційному веб-сайті міської ради буде розміщено реєстр всіх проектів, які подано городянами.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, за кошти “громадського бюджету” миколаївці пропонують облаштувати спортивно-кінологічний комплекс, майданчик для дресирування та вигулу собак, створити смарт-простір біля бібліотек та запровадити “народну електроекономію” у місцях загального користування, сворити сучасну творчу лабораторію на базі міської школи №31 та побудувати майданчик для занять фітнесом у Центральному районі.

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/13112017_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: