Мапа порталу

Подано перший проект у рамках реалізації «Громадського бюджету Миколаєва»

У 2017 році Миколаївська міська рада розпочала впровадження програми «Громадський бюджет м. Миколаєва». Цей механізм дозволяє кожному городянину впливати на розподіл бюджетних коштів, пропонувати власні ідеї та проекти, спрямовані на покращення благоустрою в місті тощо, і реалізувати їх за рахунок бюджету Миколаєва.

Першим етапом впровадження громадського бюджету став збір проектів, який стартував на початку жовтня. Протягом цього часу триває й інформаційно-роз’яснювальна кампанія. Реалізація проектів здійснюватиметься у 2018 році, на це заплановано 10 млн. грн.

30 жовтня до міської ради надійшов перший проект від миколаївця, який пропонує облаштувати спортивно-кінологічний комплекс, майданчик для дресирування та вигулу собак. Заповнену форму розміщено на офіційному веб-сайті міської ради у розділі «Громадський бюджет».

Мета проекту – створення майданчика для дресирування собак різних порід, підготовки тварин до служби у Збройних Силах України, роботи з молоддю тощо. Вартість реалізації задуму – 350 тис. грн. Очікувані результати – популяризація кінологічного спорту, проведення спортивних змагань, співпраця з службами МНС та Червоного Хреста.

Відповідно до Положення про Громадський бюджет, проект буде направлено на розгляд Експертної ради.

Шановні миколаївці! Маєте хорошу ідею для розвитку міста? Подавайте свої проекти до 20 листопада:

- у паперовому вигляді за адресою: вул. Адміральська, 20, м. Миколаїв, 54001, з поміткою на конверті «Громадський бюджет м.Миколаєва», поштою або особисто до відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00 години;

- електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів  на адресу: [email protected] з поміткою «Громадський бюджет м.Миколаєва».

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: