Мапа порталу

Триває збір проектів в рамках реалізації "Громадського бюджету Миколаєва": городяни пропонують створити смарт-простір біля бібліотек та запровадити “народну електроекономію” у місцях загального користування

У Миколаєві триває збір проектів громадського бюджету, які будуть реалізовані у 2018 року за кошти міського бюджету. Так, протягом минулого тижня, 6 та 7 листопада від миколаївців до міської ради надійшло два проекти, заповнені форми розміщено на офіційному веб-сайті міської ради у розділі “Громадський бюджет”.

Перший проект передбачає створення біля міської бібліотеки №4, що розташована за адресою Бузький бульвар, 11 громадського простору, який пропонується облаштувати для комфортного місцезнаходження та відпочинку городян. Територію навколо закладу може бути доповнена наступними функціональними зонами: велопаркувальний майданчик на 7 роверів, паркувальний майданчик для автівок, створення ландшафтної зони, освітлення прилеглої території, укладання тротуару, встановлення сходинок по вул. Терасна для безпечного пересування городян.

Другий проект надійшов від жителів одного з багатоповерхових будинків Інгульського району, його основна мета - економія електроенергії в місцях загального користування, тобто в під’їздах, забезпечення передачі електроенергії від електрощитів до квартир громадян. Проект включає в себе: заміну електрощитів на кожному поверсі з установкою захисного вимикача для кожної квартири, заміну світильників на антивандальні з енергозберігаючими лампами, установку фотовимикачів з реле часу.

Відповідно до Положення про Громадський бюджет, проекти будуть направлені на розгляд Експертної ради.

Шановні миколаївці! Маєте хорошу ідею для розвитку міста? Подавайте свої проекти до 20 листопада:

- у паперовому вигляді за адресою: вул. Адміральська, 20, м. Миколаїв, 54001, з поміткою на конверті "Громадський бюджет м.Миколаєва", поштою або особисто до відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00 години;

- електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів на адресу: [email protected] з поміткою "Громадський бюджет м.Миколаєва".

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

https://mkrada.gov.ua/content/gromadskiy-byudzhet_2017.html

 

IMAGE FOLDER (/files/News/13112017_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: