Мапа порталу

За кошти "громадського бюджету" миколаївці пропонують створити творчу лабораторію на базі міської школи №31 та побудувати сучасний майданчик для занять фітнесом у Центральному районі

У Миколаєві триває активна фаза прийому проектів городян, які можуть бути реалізовані за рахунок міського бюджету в рамках програми “Громадський бюджет”. Нагадаємо, що цей механізм дозволяє кожному городянину впливати на розподіл бюджетних коштів, пропонувати власні ідеї та проекти, спрямовані на покращення благоустрою в місті.

Так, протягом листопада від миколаївців до міської ради надійшло 10 проектів, заповнені форми розміщено на офіційному веб-сайті міської ради у розділі “Громадський бюджет”.

9 листопада до міської ради надійшов проект від миколаївця, який пропонує облаштувати міні-майданчик для занять фітнесом по вулиці Архітектора Старова, 4Ж.  Як зазначає автор проекту,  при будівництві багатоповерхових будинків дитячі майданчики враховують потреби дітей віком від 6 до 8 років, а для підлітків та дорослих проводити дозвілля на таких територіях нецікаво, тому  проект “Острівець здоров'я” орієнтований на залучення  і дорослого населення до здорового способу життя і спорту.

Всього на облаштування спортивного майданчика за даними кошторису планується витратити 199 тис. 100 грн.

Свій проект з облаштування дитячого майданчика зі спортивним обладнанням біля своєї оселі запропонували і мешканці багатоповерхового будинку за адресою проспект Героїв України, 23\1. Орієнтована вартість проекту для придбання ігрового комплексу, каруселей та спортивних тренажерів становить 148 тис. 850 грн.

За рахунок “громадського бюджету” два проекти планує реалізувати колектив міської школи №31. Мета першого - створення науково-методичної бази для проведення освітніх, культурних та інших заходів зі STEM- та  ART-освіти, тобто простору для алтернативного дозвілля учнів. Зазначається, що створена база буде доступна не лише для учнів школи, а й міста. Другий проект "Спорт - запорука здоров'я" передбачає ремонт та обладнання тренажерами приміщення на території міської школи.

Також від миколаївців до міської ради надійшли проекти  "Футбол - дітям", з реконструкції існуючого майданчика для міні-футболу по вул.Карпенка, 12-б та облаштування дитячого майданчика “Азбука безпечної дороги” по вул. Чкалова 110-А.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, за кошти “громадського бюджету” миколаївці пропонують облаштувати спортивно-кінологічний комплекс, майданчик для дресирування та вигулу собак, створити смарт-простір біля бібліотек та запровадити “народну електроекономію” у місцях загального користування.

Шановні миколаївці! Маєте хорошу ідею для розвитку міста? Подавайте свої проекти до 20 листопада:

- у паперовому вигляді за адресою: вул. Адміральська, 20, м. Миколаїв, 54001, з поміткою на конверті "Громадський бюджет м.Миколаєва", поштою або особисто до відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00 години;

- електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів на адресу: [email protected] з поміткою "Громадський бюджет м.Миколаєва".

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/17112017_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: