Мапа порталу

ДНАП тестує техніку для видачі біометрики та ID картки для населення

Департамент надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради незабаром оформлюватиме біометричні паспорти та ID картки для населення.

Про це повідомив перший заступник директора ДНАП Дмитро Лазарєв у середу, 8 листопада.

«Департамент цілком готов тестувати обладнання. З понеділка, 13 листопада, ми почнемо навчання працівників ДНАПу оформлювати та видавати закордонний біометричний паспорт та ID картку. До цього процесу також будуть залучені районні адміністрації міста Миколаєва… Після розгляду та затвердження на сесійному засіданні міськради питання штатної чисельності департаменту надання адмінпослуг міськради громадяни зможуть подавати заявки на отримання документів», - зазначив Дмитро Лазарєв.

image

Для виконання вищезазначених послуг департамент представив новий спеціальний електронний пристрій для цифрового підпису документів та сканування відбитку пальця, цифровий фотоапарат на штативі, фотозонт (парасолька з білим ковпачком, який розсіює світло). Це дозволяє пом'якшити світла, який дає спалахи, так як вони є точковими джерелами, а без додаткових пристроїв за типом парасольок, створюють дуже жорсткі тіні незалежно від відстані до об'єкту, що знімається. Встановивши перед спалахом фотозонт, відразу вирішується ця проблема.

image

image

image

image

image

image

Як повідомлялося раніше, з 1 листопада 2017 року, мешканці Миколаєва можуть звертатися до будь-якої районної адміністрації міста або ЦНАПу для отримання довідки про реєстрацію місця перебування особи.

 

Інформація управління апарату ММР


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: