Мапа порталу

Міський голова ознайомився із тим, як відбувається приготування до форуму-виставки "PRO ефективність" (Програма заходу)

У четверг, 22 червня, Миколаївській міський голова Олександр Сєнкевич ознайомився із тим, як проходять підготовчі роботи до форуму-виставки "PRO ефективність", який проходитиме протягом двох днів, 23-24 червня, у Миколаєві на Соборній площі.

Найбільше мера зацікавила динамічна сонячна електростанція, яку також називають “подсолнух”.

- Це рухомий трекер, на якому розміщено сонячні панелі. Потужність вироблення електроенергії - 12 КВт/год. Вартість такої установки складає приблизно 600 тисяч гривень, повністю окупається за 5-6 років, - розповів меру один із монтажників, який займається установкою електростанції.

Також Олександр Сєнкевич поцікавився технічними моментами даної конструкції, як відбувається підключення, які пориви вітру витримує конструкція та інше.

- Дуже показово, що даний форум проходить у Миколаєві. Хочу сказати спасибі всім організаторам, що змогли знайти сили і натхнення і реалізували свій задум. Я сподіваюсь, що ми зможемо проводити ще більше подібних заходів у майбутньому. І таким чином залучати містян до новітніх технологій, які водночас і екологічні та дешевші за традиційні, - сказав міський голова.

Нагадаємо, що протягом двох днів, 23-24 червня, у Миколаєві на Соборній площі проходитиме форум-виставка "PRO ефективність".

Програма заходу 

Перелік учасників

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/220617_01)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: