Мапа порталу

Унікальну електростанцію - "соняшник" та інші новації сучасних технологій покажуть миколаївцям під час форуму-виставки "PRO ефективність"

Протягом двох днів, 23-24 червня, у Миколаєві на Соборній площі проходитиме форум-виставка "PRO ефективність".

Вже зараз триває підготовка, на площі встановлюються експонати виставки: твердопаливний котел потужністю  1,5 МВт, динамічна сонячна електростанція - це рухомий трекер, на якому розміщено сонячні панелі (потужність вироблення електроенергії - 11,5 КВт/год). Про це розповіли директор компанії "Солар Сервіс" Дмитро Колосовський та керівник Центру енергоефективності міста Миколаєва Юрій Гусаков.

- Сонячний трекер повертатиметься за сонцем, ніби соняшник. Крім цього, на виставці будуть представлені сонячні колектори, різноманітні сонячні системи, системи утеплення будівель, світлодіодна техніка для зовнішнього та внутрішнього освітлення, у якості презентації працюватиме вагончик з діючими тепловими насосами, - додав Дмитро Колосовський.

Участь у форумі братимуть компанії, які проводять енергоаудит, підприємства, що спеціалізуються виготовленні спеціалізованого обладнання, банківські установи, які пропонують кредитні лінії для реалізації проектів з енергоефективності.  

Захід буде цікавим і для звичайних миколаївців, і для керівників крупних підприємств та організацій, бюджетних установ, адже спектр застосування технологій дуже широкий.   

- О 9 годині вечора на площі відкриється кінотеатр просто неба, у якому городянам продемонструють фільми про світові досягнення у енергозбереженні. Запрошуємо всіх миколаївців взяти участь у насиченій програмі заходів, отримати консультацію експертів та обрати свій власний шлях до енергоефективності та економії витрат! - сказав Юрій Гусаков.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/sonyash)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: