Мапа порталу

Шановні підприємці!

Шановні підприємці!

 У зв’язку з переглядом рішення Миколаївської міської ради від 07.07.2011 № 7/3 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території міста Миколаєва», зі змінами та доповненнями» та необхідністю вдосконалення питання паркування транспортних засобів на території міста, припинення порушень правил паркування транспортних засобів, відвернення їх наслідків, підвищення ефективності впливу на дисципліну учасників дорожнього руху, поліпшенню руху транспорту, до Вашої уваги пропонується розглянути наступні пропозиції до проекту рішення «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 07.07.2011 № 7/3 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території міста Миколаєва», зі змінами та доповненнями».

 1. Внести доповнення до переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів на території міста Миколаєва п.1.2 Положення про збір за місця паркування транспортних засобів.

 

Місце знаходження

Загальна площа, кв. м

Кількість місць для паркування

Технічне оснащення

пр. Миру поблизу № 2 (ринок «Колос»)

1009

112

відсутнє

вул. Адміральська (від вул. Радянської до вул. Лягіна обидві сторони)

409

45

відсутнє

вул. Адміральська (від вул. Лягіна до вул. Декабристів – парна сторона)

167

19

відсутнє

вул. Космонавтів (від пр. Жовтневого до вул. Миколаївської – обидві сторони)

1178

131

відсутнє

 2. Вилучити з переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів на території міста Миколаєва п.1.2 Положення про збір за місця паркування транспортних засобів.

Місце знаходження

Загальна площа, кв. м

Кількість місць для паркування

Технічне оснащення

вул. 8 Березня (пр. Леніна –вул. 8 Поперечна, 2 кармани)

667,8

74

відсутнє

 Зауваження та пропозиції приймаються відділом торгівлі та сфери послуг управління з розвитку споживчого ринку Миколаївської міської ради у письмовій формі на ім’я заступника міського голови О.Ж. Женжерухи (54001, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20).


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: