Мапа порталу

Увага! 24 червня 2015 року відбудуться громадські слухання з обговорення нової редакції Положення про громадські слухання в місті Миколаєві та змін до Статуту територіальної громади м. Миколаєва

 

Шановні миколаївці!


Громадські слухання з обговорення нової редакції Положення про громадські слухання в місті Миколаєві та змін до Статуту територіальної громади м. Миколаєва відбудуться 24 червня 2015 року о 16.00 в актовій залі Палацу творчості учнів (адреса: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 31, другий поверх). Початок реєстрації учасників слухань – з 15.30.
Право на участь у громадських слуханнях мають громадяни, які постійно проживають на території м. Миколаєва та яким на день проведення громадських слухань виповнилось 18 років.
Просимо всіх зацікавлених осіб, які бажають взяти участь у громадських слуханнях з правом голосу, повідомити тимчасову комісію до 12.00, 23 червня 2015 року за адресою: вул. Адміральська, 20, к.159 або за телефоном 37-21-11 у робочі дні з 9.00 до 17.00.
З текстами змін до Статуту міста Миколаєва та нової редакції Положення про громадські слухання в місті Миколаєві можна ознайомитися на Інтернет-порталі "Миколаївська міська рада" (http://mkrada.gov.ua, розділ "Громадські обговорення") та в бібліотеках Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва (контакти див. на сайті Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького http://niklib.com/services/1.ua).


Тимчасова комісія з підготовки та проведення громадських слухань


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: