Мапа порталу

Безкоштовна стоматологічна допомога під наркозом для дітей з особливими потребами

На базі стоматологічного відділення №2 міської лікарні №5 (за адресою пр. Центральний, 69/1) відкрито кабінет для надання безкоштовної стоматологічної допомоги під наркозом дітям з особливими потребами до 18 років.

Про це повідомляє міське управління охорони здоров?я.

Кабінет оснащено новітнім стоматологічним та анестезіологічним обладнанням, а також сучасними стоматологічними матеріалами.

Надають допомогу дитячі стоматологи-терапевти, дитячі стоматологи-хірурги у співпраці з досвідченними дитячими лікарями-анестезіологами.

Лікування проводиться за попереднім записом та після стоматологічного огляду лікарів кабінету, а також консультації лікаря-анестезіолога.

На початковому етапі вас запрошують на консультацію, в ході якої лікарем-стоматологом з'ясовуються існуючі стоматологічні проблеми у дитини. Після планування програми лікування зубів і визначення показань до загальної анестезії пацієнт оглядається анестезіологом і отримує рекомендації з підготовки до наркозу, призначаються необхідні аналізи та обстеження. В день лікування батьки з дитиною в зазначений час прибувають до відділення, дитина повторно оглядається анестезіологом і проходить в операційну, де і виконується лікування зубів під загальною анестезією. Анестезія використовується внутрішньовенна або загальна (інтубаційний наркоз).

В кабінеті створено всі умови для комфортного і безпечного лікування маленьких особливих пацієнтів в умовах загальної анестезії.

З усіма питаннями можна звертатися  до завідуючої стоматологічним відділенням Чернишової Любові Василівни за телефоном: 0685519368.

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: