Мапа порталу

У Миколаєві талановита художниця Оксана Давидова представила світ фантазійних картин «Зоряні сни»

16 жовтня Культурно-мистецька асоціація «Арт-спокуса» й Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького запросили миколаївців у світ фантазійних картин художниці Оксани Давидової. Тут відкрилась її персональна виставка «Зоряні сни».
 
«Таке творче нове ім`я миколаївської художниці Оксани Давидової відкрилось саме у цій бібліотеці. Адже найперша виставка персональна відбулась три місяці тому в цьому холі. І сьогодні ми вже інший ракурс беремо. Сьогодні ми про Оксану Давидову говоримо, як про художницю-графіка», - наголошує керівниця Культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса» Валентина Кривцова.
 
Представлена експозиція із 15 робіт – творчий мікс сучасного фентезі та кольорової графіки за мотивами традиційної «таврійки».
 
«Таврійкою я почала нещодавно займатися. Дуже мене надихнув цей розпис. Це наша миколаївська перлина. Тому також хотілося її включити до виставки. Стосовно іконопису, я не знаю. Не мала такої прямої думки, що це буде іконопис. Я просто хотіла показати такі розслаблені жіночі обличчя. Щоб вони просто надихали на спокій, на красу. На щось таке позитивне», - ділиться емоціями Оксана Давидова.
 
В планах миколаївської мисткині ще одна виставка. Вона також відбудеться в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького. Пані Оксана готує для поціновувачів її таланту фотографині незвичні портрети тварин миколаївського зоопарку.
 
Друга ж персональна виставка Оксани Давидової пройшла під музичний супровід талановитого друга колективу бібліотеки Андрія Криворучка, директора Дитячої музичної школи № 8 м. Миколаєва.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/October2024/171024_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: