Мапа порталу

Оголошення про конкурс з визначення суб?єкта сортування відходів, утворених у місті Миколаєві

Затверджено наказом

департаменту житлово-комунального господарства

Миколаївської міської ради

від 04.10.2024 № 330

 

Загальні положення щодо проведення конкурсу

Документація для проведення конкурсу з визначення суб?єкта сортування відходів, утворених у місті Миколаєві (далі – Конкурс) складена із урахуванням рішення сесії міської ради від 26.09.2024 № 37/26 «Про затвердження Порядку функціонування комплексу по сортуванню побутових відходів у м. Миколаєві», зокрема з урахуванням Положення про конкурсний комітет з визначення суб?єкта сортування відходів, утворених у місті Миколаєві (далі - Положення), що затверджене зазначеним рішенням міської ради.

Документація розроблена з урахуванням вимог Порядку функціонування комплексу по сортуванню побутових відходів у м. Миколаєві (далі - Порядок), що затверджений зазначеним рішенням міської ради (посилання: https://mkrada.gov.ua/documents/45718.html).

Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу

  • Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради
  • 54005, м. Миколаїв, вул. Павла Скоропадського, 7

 Підстава для проведення конкурсу

  • Рішення сесії міської ради від 26.09.2024 № 37/26 «Про затвердження Порядку функціонування комплексу по сортуванню побутових відходів у м. Миколаєві».
  • Наказ департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 04.10.2024 № 330.

 Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій

  • Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсному комітету (за адресою: м. Миколаїв, вул. Павла Скоропадського, 7) у конверті, який у місцях склеювання повинен бути скріплений підписом та печаткою Учасника (за наявності), при відсутності печатки - тільки підписом.
  • На конверті повинно бути зазначено:

-  повне найменування і місцезнаходження (адреса) Організатора конкурсу;

-  повне найменування і місцезнаходження (адреса) Учасника;

-  найменування конкурсу, на який подається конкурсна пропозиція Учасника.

  • Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції: до 10-00 год. 12.11.2024 року.
  • Конкурсні пропозиції реєструються конкурсним комітетом у журналі обліку пропозицій Учасників.
  • Конкурсний комітет (в особі представника конкурсного комітету від організатора конкурсу) підтверджує надходження конкурсної пропозиції Учасника шляхом фіксування на пропозиції (супровідному листі) Учасника конкурсу дати і часу отримання конкурсної пропозиції та порядкового номеру реєстрації пропозиції відповідно до журналу обліку пропозицій Учасників.

 Способи і місце отримання конкурсної документації учасниками

  • Конкурсна документація надається особам, які звернулися до організатора конкурсу із заявкою про намір взяти участь у конкурсі. Форма заявки є довільною. При цьому заявка повинна містити в обов’язковому порядку: дату та номер заявки; безпосередньо повідомлення про намір взяти участь у конкурсі; найменування особи, що планує взяти участь у конкурсі; найменування організатора конкурсу; назву конкурсу, в якому особа планує взяти участь; код ЄДРПОУ особи або інший аналогічний документ, що дозволить ідентифікувати запитувача документації у відповідному реєстрі; повідомлення про те, яким способом має намір отримати особа відповідну конкурсну документацію: засобами електронної пошти, особисто чи засобами Укрпошти.
  • У випадку, якщо конкурсна документація планується бути отриманою засобами електронної пошти чи засобами Укрпошти, особа повинна вказати відповідну електронну чи поштову адресу.
  • У випадку, якщо особа планує отримати документацію особисто, тоді є необхідність у зазначені відповідного засобу зв’язку для повідомлення особі про дату та час отримання конкурсної документації. Крім того, така особа повинна надати довіреність, що буде підтверджувати наявність повноважень на отримання конкурсної документації. У випадку якщо особа не з’явиться у зазначений час та дату, конкурсна документація направляється у строки, що передбачені вимогами конкурсної документації на адресу особи, що забажала взяти участь у конкурсі, яка вказана в ЄДРПОУ.
  • Конкурсна документація надається не пізніше ніж протягом 2 робочих днів з моменту отримання заявки про намір взяти участь у конкурсі з урахуванням положень цього розділу конкурсної документації.

 Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону контактної особи

  • Місце проведення конкурсу: м. Миколаїв, вул. Павла Скоропадського, 7, актова зала
  • Дата проведення конкурсу: 12.11.2024 року
  • Час проведення конкурсу: 13-00 годин
  • Контактна особа: Набатов Ігор Ігорович, перший заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради
  • Засоби зв’язку: телефон – 47-08-71; e-mail - [email protected]

 

Перелік критеріїв оцінки конкурсних пропозицій:

 

№ з/п

Критерій оцінки конкурсної пропозиції

Порядок оцінки

Кількість балів, до:

Примітка

1.

Наявність обладнання, що відповідає технічним вимогам до Комплексу згідно п. 4.1. Порядку

 

 

Відсутність обладнання – 0 балів.

Наявне все обладнання – 5 балів.

Часткова наявність обладнання – від 1 до 4 балів (залежно від кількості наявного обладнання або документів наданих учасником конкурсу, що підтверджують факт замовлення (поставлення) відповідного обладнання). У даному випадку оцінювання відбувається пропорційно від кількості наявного обладнання з урахуванням співвідношення пропозицій учасників по відношенню один до одного.

 

5 балів

Наявність обладнання повинна бути підтверджена всіма необхідними первинними документами (інвентаризаційний опис, накладні, договори тощо)

2.

Надання для оцінки технічної документації, яка передбачає сортування ПВ (власної концепції функціонування Комплексу або інвестиційної програми)

 

 

Відсутність власної концепції функціонування Комплексу або інвестиційної програми – 0 балів.

У залежності від рівня запропонованої концепції або інвестиційної програми і з  урахуванням співвідношення пропозицій учасників по відношенню один до одного оцінка може бути до 10 балів.

При цьому, перевага надається концепції або інвестиційної програми, яка передбачає сортування ПВ в сировинний продукт, який може бути використаний в інших виробничих процесах.

 

 

10 балів

Наявність концепції повинна бути підтверджена відповідним документом із обґрунтуванням та детальним описом всього процесу сортування

3.

Строки для запровадження повноцінного функціонування Комплексу

від 14 до 18 місяців

від 10 до 14 місяців

до 10 місяців

2 балів

6 балів

10 балів

 

Зазначений критерій повинен бути підтверджений відповідним гарантійним листом

4.

Відсоток винагороди* від отриманого доходу

10%

 

11-19%

 

20% і більше

4 бали

від 5 до 9 балів

10 балів

 

Зазначений критерій повинен бути підтверджений відповідним гарантійним листом

5.

Наявність досвіду впровадження та реалізації проєктів щодо поводження з відходами (за виключенням збору, перевезення та захоронення ПВ) в Україні

Відсутність відповідного досвіду – 0 балів

 

Наявність досвіду – 10 балів

 

10 балів

Зазначений критерій повинен бути підтверджений відповідними підтверджуючими документами (договори, угоди, листи-відгуки тощо)

6.

Наявність земельної ділянки у власності (іншому праві користування) учасника конкурсного відбору придатного для здійснення заходів із сортування побутових відходів

Відсутність відповідної земельної ділянки – 0 балів

 

Наявність відповідної земельної ділянки – 20 балів

20 балів

Зазначений критерій повинен бути підтверджений відповідними правовстановлюючими документами (витяг, акти, свідоцтва, договори тощо)

7.

Можливість встановлення обладнання для електроживлення Комплексу, що дозволить повністю/частково відмовитись від зовнішніх централізованих мереж електрозабезпечення

Перевага надається конкурсній пропозиції, що містить у собі гарантійне підтвердження щодо можливості встановлення обладнання для електрозабезпечення власних потреб об’єкта конкурсу, з використанням відновлювальних джерел енергії

10 балів

Зазначений критерій повинен бути підтверджений відповідним гарантійним листом, а також описом системи, яка буде встановлена учасником

 

 *Винагорода – це сума грошових коштів, яка щомісячно буде направлятися на розрахунковий рахунок КП «Миколаївкомунтранс» із призначенням платежу: «Для потреб з утримання міського полігону твердих побутових відходів». Відсоток винагороди вираховується від суми фактично отриманого доходу суб’єктом сортування відходів, за продаж всього об’єму відсортованих побутових відходів за поточний місяць функціонування Комплексу.

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: