Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели щотижневу перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 15 по 19 липня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі оглянули територію по вулицях Потьомкінська, Маріупольська, 1 Воєнна, 3 Слобідська, 6 Слобідська, Соборна, пр. Центральний (парний бік) та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка, Ракетне Урочище. Перевірили 86 об'єктів, за результатами склали 29 адміністративних протоколів. 

У Заводському районі обстежили санітарний стан вулиць Даля, Новосільська, Дмитрієва, Сидорчука, Богородична, Нова, Млинна. За результатами роботи склали 17 адміністративних протоколів.

У Корабельному районі оглянули вулиці приватного сектору: Толстого, Львівська, Кришталева, Франка, Лєрмонтова, Молодіжна, Рибна, Олега Ольжича. За підсумками склали 11 адміністративних протоколів, надали 24 попередження домовласникам та провели роз'яснювальну роботу щодо обов'язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: