Мапа порталу

У Миколаєві вже готуються до опалювального сезону, щоб містяни отримували якісну послугу

У Миколаєві підготовку до опалювального сезону розпочинають одразу після завершення попереднього. Наразі підприємства активно готують котельні до настання холодів. 

З цього приводу міський голова Олександр Сєнкевич подивився хід ремонту водогрійного котла в одній з котелень Центрального району, яку обслуговує ОКП “Миколаївоблтеплоенерго”. Це один із трьох котлоагрегатів на цій котельні, який забезпечує теплом в зимовий період 23 житлові будинки, 4 заклади освіти та плавбасейн. 

“Підприємство “Миколаївоблтеплоенерго” є одним з основних у Миколаєві. Сьогодні, коли на вулиці спека, ми вже готуємо домівки наших містян до опалювального сезону. Підприємство модернізується навіть під час війни. Завдяки нашим партнерам встановлюється нове економічне обладнання. Вже сьогодні готовність до опалювального сезону складає 56%. Ми плануємо зайти м'якше в цей опалювальний сезон”, - сказав мер.

Також Олександр Сєнкевич подякував працівникам підприємства за їх цілодобову роботу в умовах аномальної спеки. Крім того мер нагадав, що “Миколаївоблтеплоенерго” забезпечує миколаївців водою, тому перевірили роботу підприємства і в цьому напрямку.  

Як пояснив директор ОКП Микола Логвінов, наразі на об'єкті проводять регламентні роботи із заміни технічного обладнання, будуються нові котли, встановлюються нові пальники. Нове обладнання дозволить у випадку відключення електроенергії швидше запускати котельні, щоб люди отримували якісну послугу. Також пан Логвінов зазначив, що така оптимізація обладнання дозволить зберегти тариф на рівні минулого року. 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: