Мапа порталу

Розпочинається грантовий конкурс «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії»

Грант націлений на всіх українських роботодавців, які готові працевлаштувати випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду роботи.

Загалом очікується допомогти від 10 до 50 роботодавцям. Ними можуть стати як юридичні особи (незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування), так і фізичні особи-підприємці.

Умови конкурсу:

  • роботодавець у своїй команді має не менше 30% працівників/працівниць віком до 35 років;
  • має підтвердити (рекомендаційними листами від партнерських організацій або ж публікаціями в медіа чи Інтернеті) залученість тим чи іншим чином до молодіжної роботи: тобто спрямовувати діяльність на розв’язання соціальних проблем молоді й задоволення їх потреб. Це може бути у форматі проведених заходів, створених некомерційних продуктів чи благ, реалізованих окремих проєктів.

Пропонований грантовий конкурс орієнтований на українську молодь від 16 до 21 років, яка зацікавлена у здобутті першого офіційного працевлаштування за спеціальністю без досвіду роботи.

Завдяки гранту передбачається працевлаштування молодих людей, менторську підтримку із можливістю продовження роботи на підприємстві, в установі, компанії, залучення до корпоративної культури і підвищення рівня економічної самостійності молоді.

Деталі конкурсу за посиланням

Кінцева дата подачі заявок до 7 серпня 2024 року.

Конкурс реалізується Українським молодіжним фондом у партнерстві з ЮНІСЕФ за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: