Мапа порталу

Мер Олександр Сєнкевич вручив грошові сертифікати волейболісткам - бронзовим призеркам чемпіонату України

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич привітав жіночу волейбольну команду та вручив гравчиням грошові сертифікати. Нагадаємо, збірна команда Миколаївської області, до складу якої входять вихованки міських спортивних шкіл, вперше в історії нашої незалежної держави вибороли бронзові нагороди на чемпіонаті України.  

На нагородженні були також присутні секретар Миколаївської міської ради Дмитро Фалько та начальниця управління у справах фізичної культури і спорту Ірина Бондаренко. 

Сертифікати на грошову винагороду отримали семеро гравчинь та їх тренери Вадим Бахматов і Роман Бічинашвілі. 

“Для нас як для міської влади головне не нагороди, а масовість спорту. Тому ми підтримуємо будь-який масовий спорт, дітей і майданчики для того, щоб вони могли там займатися. Але, звичайно, будь-яка перемога для нас - це щастя. Саме тому ми будемо продовжувати виділяти кошти для того, щоб додатково мотивувати дітей займатися спортом”, - сказав мер. 

До вітань приєднався Дмитро Фалько:

“Вітаю вас з цим досягненням! Впевнений, що це не остання перемога і всі ваші великі досягнення ще попереду. Головне - не відступати від своєї мети. У нас у волейболі ще не було таких результатів, тому ви вже є взірцем для дітей, які тільки починають займатися цим спортом. Успіхів вам!”.

Мер міста додав, що на перше півріччя з міського бюджету було виділено 700 тисяч гривень на нагороди для спортсменів. Наші атлети показали гарні результати, тому ці гроші вже були видані. На найближчу сесію планують винести питання додаткового виділення 1 мільйона гривень, щоб наші спортсмени в разі перемоги могли отримати грошові винагороди.  

Начальниця управління у справах фізичної культури і спорту Ірина Бондаренко розповіла, що до складу цієї команди увійшли спортсменки ДЮСШ 5, центру олімпійської підготовки та вищого училища фізичної культури. Та нагадала, що вже 26 липня розпочнуться Олімпійські ігри, де візьмуть участь двоє вихованців міських спортивних шкіл - Валерія Перемета (художня гімнастика) та Данило Коновалов (стрибки у воду).

Тож вітаємо наших волейболісток, їх тренерів та вболіваємо за олімпійців!    

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/July2024/19072024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: