Мапа порталу

До уваги керівників підприємств, установ, організацій та закладів, які здійснюють заходи з соціально-психологічної реабілітації міста Миколаєва!

У 2015 році у Державному бюджеті України за бюджетною програмою «Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції» передбачені кошти у сумі 49 997,2 тис. гривень.

Інформуємо Вас щодо можливості участі у конкурсних торгах із закупівлі послуг з психологічної реабілітації за бюджетною програмою, з тим, щоб учасники АТО Миколаївської області могли пройти реабілітацію у поточному році.

Закупівля послуг із здійснення реабілітаційних заходів здійснюється Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в порядку, визначеному Законом України «Про здійснення державних закупівель».

Звертаємо увагу, що участь у конкурсі можуть брати у тому числі волонтерські, громадські організації, обласні та районні центри соціальних служб для сім'ї та молоді, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні, реабілітаційні установи, які відповідають вимогам до учасників конкурсу (відповідають кваліфікаційним критеріям, мають необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі).

Інформацію щодо проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщаються на веб-сайті http://www.dsvv.gov.ua та веб-порталі «Державні закупівлі».

Додаткову інформацію щодо участі в торгах потенційні учасники можуть отримати у відділі соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО за тел. (044) 281-08-31 або зробивши запит на e-mail: [email protected].


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: