Мапа порталу

З 15.09.2015 працює єдиний веб-портал використання публічних коштів (e-data.gov.ua) у тестовому режимі.

З 15.09.2015 року на виконання вимог пункту 3 статті 3 Закону України “Про відкритість використання публічних коштів” працює єдиний веб-портал використання публічних коштів (e-data.gov.ua) у тестовому режимі.

Державна казначейська служба України забезпечує щоденне надання інформації про платіжні трансакції на єдиному казначейському рахунку для оприлюднення на вищевказаному веб-порталі.

Інформація про трансакції, пов’язані з видатками, які проводяться під грифом «цілком таємно», «таємно», «для службового користування», та видатками утворених відповідно до законодавства про військові формування, правоохоронні органи щодо забезпечення обороноздатності країни в особливий період або під час проведення антитерористичної операції, не підлягає оприлюдненню. Також не підлягає оприлюдненню інформація, яка містить персональні дані фізичних осіб.

З метою відокремлення зазначеної інформації підготовлено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України, яким передбачено внесення змін до Реєстру бюджетних фінансових зобов’язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів (далі - Реєстр фінансових зобов’язань).


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: