Мапа порталу

Ремонт доріг, санітарне очищення та благоустрій міста. Олександр Сєнкевич обговорив з керівниками структурних підрозділів міської ради актуальні питання розвитку Миколаєва

Сьогодні, 5 лютого, мер Олександр Сєнкевич обговорив з керівниками структурних підрозділів міської ради питання, пов'язані з санітарною очисткою, благоустроєм міста, ремонтом дорожньо-транспортної мережі.

Олександр Сєнкевич відзначив: у зв'язку з тим, що встановилась сприятлива погода, з'явилась можливість раніше запланованого розпочати роботи з відновлення асфальтового покриття. Дорожники приступили до усунення ямковості на минулих вихідних.

Як повідомлялося раніше, в роботах задіяні КП «ЕЛУ автодоріг» та ТОВ «Миколаївавтодор». Сьогодні бригади КП «ЕЛУ автодоріг» трудяться на вул. Очаківській та пр. Центральному. Бригади ТОВ «Миколаївавтодор» задіяні в Інгульському і Корабельному районах.

Очільник міста звернув увагу на незадовільний стан асфальтового покриття деяких магістралей. Зокрема в не найкращому стані перебуває дорожнє полотно вул. Московської, вул. Пограничної, від вул. Корабелів до вул. Пушкінської, вул. Потьомкінської тощо. Потребують ремонту й трамвайні переїзди.

Міський голова Олександр Сєнкевич дав доручення в стислі терміни провести аварійний ремонт доріг.

Мер підкреслив, що  повинна бути посилена і робота щодо санітарного очищення, благоустрою міста. Це стосується ліквідації стихійних звалищ і розриттів, розвитку мережі зовнішнього освітлення, вивезення твердих побутових відходів. Голови районних адміністрацій також повинні більш ретельно стежити за дотриманням городянами Правил благоустрою Миколаєва, виписувати штрафи у випадку їх порушення.

Важливим напрямком діяльності міської влади є боротьба з незаконною рекламою і тимчасовими спорудами, вважає Олександр Сєнкевич. У зв'язку з цим мер відзначив ту роботу, яку проводить департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради, очищаючи обласний центр від незаконних конструкцій.

- Незаконних рекламних та інших конструкцій в місті бути не повинно! Роботу з демонтажу таких об'єктів необхідно продовжувати, - сказав Олександр Сєнкевич. 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: