Мапа порталу

Миколаївські студенти відвідали Верховну Раду України та Міністерство молоді та спорту України

30 листопада, управлінням молодіжної політики Миколаївської міської ради традиційно, вже 3 рік поспіль, для студентів, які отримали стипендію міського голови та міської ради, була організована поїздка в Київ, на екскурсію до Верховної Ради України та в Міністерство молоді та спорту України.

До складу делегації, яка цього року була 49 осіб, були включені стипендіати міського голови та міської ради.

Першою за планом була екскурсія в Міністерство молоді та спорту України, під час якої миколаївські студенти мали можливість поспілкуватись із заступником міністра Олександром Яремою, та більш детально дізнатися про напрямки розвитку молодіжної політики в країні загалом.

Прибувши до Верховної Ради України, миколаївська молодь мала змогу не тільки пройтись по парламентським кулуарам, а й дізнатися про історію будівлі Ради та історію розвитку парламентаризму в Україні.

Організаційну підтримку в проведенні екскурсії надав народний депутат України – Олександр Жолобецький.

За словами начальника управління молодіжної політики Олександра Рябенко, мета екскурсії, які управління організовує вже традиційно, полягає у ознайомленні молоді із тими інститутами, які впливають на їх життя, та життя суспільства, а також у мотивації молодих людей до власних майбутніх перемог.

Управління молодіжної політики міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/december2018/04122018)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: