Мапа порталу

В Миколаєві проходить економічний форум «Миколаївщина - надійний партнер»

Сьогодні, 15 листопада, в нашому місті проходить економічний форум «Миколаївщина - надійний партнер». Такий захід відбувається у нас вже 4-й рік поспіль. Цього року форум зібрав бізнесменів, державних діячів, депутатів різних рівнів. Експерти обговорюють розвиток транспортної інфраструктури та покращання інвестиційного клімату.

Відкрив інвестиційний форум Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

- Дорогі друзі! Щиро вітаю вас на економічному форумі «Миколаївщина - надійний партнер», який цього року присвячений транспортній інфраструктурі, - сказав Володимир Омелян. - Ця ініціатива є правильною і важливою. Але більш важливо, щоб сьогодні, обговорюючи інфраструктурні питання, ми прийшли до чіткого плану дій на цей і наступний рік: які саме дороги, як саме ми розвиваємо авіацію, які виклики стоять перед залізницею, що ми робимо з портами. Це повинен бути єдиний голос Міністерства інфраструктури, громади області, облдержадміністрації, експертів. Тільки тоді ми будемо мати результат. Область має повну підтримку з боку Президента України і мою особисту. Однак ви повинні бути єдиними всередині. Якщо громада не буде згуртованою, то результату не буде ніколи. Повинна бути командна робота заради успіху всіх. Сьогодні ми будемо багато говорити про дороги, залізницю, авіацію, порти, пошту. Переконаний, ті напрацювання, які ми зробимо, будуть реалізовуватися в наступному році.

У церемонії відкриття форуму «Миколаївщина - надійний партнер» також взяв участь мер Олександр Сєнкевич.

- Це майданчик для інвесторів і для того, щоб влада відзвітувала про те, як вона не заважає інвесторам вкладати свої кошти в Миколаївщину, - зазначив очільник міста. - Цей форум має велике значення. Адже контакти, які будуть налагоджені тут, можуть закласти основу для майбутнього розвитку. Нам є, куди розвиватися, у нас багато майданчиків, які можна використовувати і під індустріальні зони, і під промислові підприємства, і під розміщення об'єктів морегосподарського комплексу.

Олександр Сєнкевич підкреслив, що сьогодні міська влада разом з керівництвом області здійснює кроки для покращання інвестиційного клімату.

- Ми відповідально ставимося до відповідального бізнесу, - додав очільник міста. - Я хочу подякувати представникам бізнесу. Вони працюють, ризикують, заробляють гроші, за рахунок яких платяться податки. Хочу сказати, що в місті та області є проблеми. Однак ми разом з депутатським корпусом готові їх вирішувати. Бажаю всім плідної роботи, продуктивного спілкування і вигідних бізнесових контактів.

 Під час церемонії відкриття до учасників форуму також звернулися голова облдержадміністрації Олексій Савченко, народний депутат України Борис Козир, директор компанії UPSS Terminals Дмитро Фалько.

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/151118)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: