Мапа порталу

Останній тиждень літа з позитивом!

З 23 по 30 серпня в дитячому будинку сімейного типу Ткачишиних відбувся дитячий фестиваль «Веселые каникулы с «Альфа-Ник».

Протягом тижня дітлахи та їх батьки брали участь у пізнавально-розважальних програмах, безкоштовно стрибали на батуті, грали у теніс, змагалися у вправності, проходили по канату, повзали тунелями, цікаво проводили час з ведмедем Гошею, самостійно робили мильні бульбашки, оригамі, квілінг, співали в караоке. А коли сідало сонечко,  переглядали мультфільми під відкритим небом на великому екрані.

29 серпня відбувся святковий концерт, в якому взяли участь більше 30 дітей, які дарували позитив та гарний настій глядачам.

30 серпня відбулось закриття дитячого фестивалю, на якому були присутні заступник міського голови Євген Шевченко, голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради В’ячеслав Карцев, депутат Миколаївської міської ради, директор ЗОШ № 18 Ніна Колечко. Гості побажали всім дітям гарного настрою і успіхів у навчанні, а батькам - здоров’я та терпіння у вихованні дітей.

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради висловлює щиру подяку Євгену Ткачишину за постійну допомогу та участь у соціальних проектах району і міста.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/tkachishini)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: