Мапа порталу

На об’єкті «Миколаївоблтеплоенерго» відбулися масштабні навчання з перепідключення джерела генерації

Незважаючи на щоденну та завжди своєчасну й ретельну підготовку до опалювального сезону, ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» дбає й про якісне та оперативне реагування на ймовірні виклики, можливі у період воєнного стану. Наразі через військову агресію рф гостро стоїть питання забезпечення українців базовими благами, зокрема й теплом, відтак, фахівці ОКП відпрацювали чіткий алгоритм дій щодо порядку відновлення теплопостачання містянам у разі можливого влучання в об’єкт теплогенерації.
 
«Такі навчання – це необхідність в сучасному світі. Вони потрібні, аби кожен працівник знав порядок дій в екстреному випадку. Сьогодні на навчаннях присутні усі начальники та аварійні ланки працівників теплових районів, аварійно-диспетчерської служби та цеху централізованого ремонту. Кожен з них готовий прийти на допомогу іншому у разі чого, це чітко відпрацьована схема, яка лише доводить згуртованість нашої команди «Миколаївоблтеплоенерго», - розповідає головний інженер підприємства Кирило Купрій.
 
Зауважимо, що захід було проведено за підтримки Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ММР та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області.
 
«На підприємстві завчасно проводяться тренування з відновлення теплопостачання та переведення джерел тепла з газового на альтернативні види палива. Ці навчання потрібно проводити для тренування навичок правильності дій під час аварії. Подібні заходи проводитимуться й надалі», - резюмував в.о. начальника відділу охорони праці ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Володимир Березницький.
 
За результатами навчань робота фахівців «Миколаївоблтеплоенерго» оцінена позитивно представниками управління району, міста та області.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/280624_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: