Мапа порталу

З 1 вересня 2015 року школярі від 6 до 14 років їздитимуть у «маршрутках» за 2.50 грн.

Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради, прийнятому у квітні поточного року на підставі постанови Кабінету Міністрів, діти шкільного віку від 6 до 14 років мають право на пільговий проїзд у міському транспорті, - нагадав міський голова Юрій Гранатуров в ході засідання виконкому 28 серпня.

Напередодні навчального року мер доручив своєму заступнику Юрію Степанцю провести відповідну роботу з керівниками фірм-перевізників міста, а також простежити за тим, щоб у «маршрутках» були розміщені оголошення для городян з інформацією про право учнів на пільговий проїзд.

Варто відзначити, що постановою Кабміну передбачено зниження вартості проїзду для школярів на 25%. У Миколаєві це склало б 3 гривні. Але, враховуючи складну економічну ситуацію в країні, соціальний стан мешканців міста, виконком міської ради прийняв рішення встановити тариф на рівні 2.50 грн.

Таке рішення було прийнято після попередніх розрахунків, проведених управлінням економіки міської ради, а також після обговорень з перевізниками.

- У місті десятки тисяч школярів, є люди, яким живеться нелегко. У нас є права виконкому міської ради, - сказав Юрій Ісайович, - тому прийняте раніше рішення переглядати ніхто не буде! Більш того, не з жовтня, як зазначено у постанові Кабміну, а вже з 1 вересня 2015 року всі діти віком від 6 до 14 років будуть їздити в «маршрутках» по 2 гривні 50 копійок. Це суттєва економія для кожної родини.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/proezd)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: