Мапа порталу

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич підтримує передачу спорткомплексу «Зоря» у власність міста

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вважає правильним кроком передачу спортивного комплексу «Зоря» в міську комунальну власність. Про це мер заявив в програмі «Добрий вечір» на телеканалі «НІС-ТВ».

- Я підтримую передачу цього спорткомплексу в міську власність. Думаю, ми знайдемо з депутатами можливість це зробити, - сказав очільник міста.

На думку Олександра Сєнкевича, прийняття такого об'єкта у власність міста, виділення грошей на його фінансування - це стратегічна інвестиція, яка буде давати позитивні результати протягом багатьох років. Адже розвиток спорту, відповідної інфраструктури дає можливість зміцнювати здоров'я мешканців Миколаєва.

- Я вважаю, що ми повинні займатися нашими дітьми, розвивати спорт і спортивну інфраструктуру. Ми повинні створювати здорову націю не на словах, а на ділі. Сьогодні у нас немає жодного муніципального басейну. І це може бути перший такий басейн, - зазначив Олександр Сєнкевич.

У разі позитивного вирішення цього питання буде розглядатися можливість виділення з бюджету Миколаєва коштів для ремонту спорткомплексу.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: