Мапа порталу

Вихованці школи № 59 привітали міського голову Олександра Сєнкевича з Днем міста

У середу, 5 вересня, до міської ради завітали вихованці спеціалізованої школи № 59. Маленьких гостей радо зустрів міський голова Олександр Сєнкевич.

Спочатку учнів запросили до малої зали міської ради. Там вони мали змогу поспілкуватися з мером. Розмова була живою, активною і цікавою не тільки для маленьких і допитливих миколаївців, але й для міського голови, до якого діти прийшли не з порожніми руками.

Гості подарували Олександру Сєнкевичу малюнки і твори про те, яким вони хочуть бачити своє місто в майбутньому. Також діти продемонстрували міському голові свої знання про Миколаїв та творчі таланти: читали вірші та заспівали пісню.

Олександр Сєнкевич подякував юним городянам за візит та побажав плідного і цікавого навчального року.

- Щоб чогось досягти, треба не тільки мріяти або вимагати чогось. Головне - діяти і працювати. Тоді ваші мрії обов’язково стануть реальністю, - звернувся до учнів міський голова.

Після цього маленьких гостей запросили в кабінет мера. Там вони ознайомились із робочим місцем керівника Миколаєва, а також зробили фото на пам’ять. З чудовим настроєм та маленькими сувенірами на згадку діти повернулись до школи.

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/05092018_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: