Мапа порталу

101 дитину оздоровили на базі відділення реабілітації міської дитячої поліклініки № 3 цього літа

Сьогодні, 24 серпня, завершилася п'ята і остання в цьому сезоні оздоровча зміна для дітей переселенців і дітей військовослужбовців, що беруть участь в антитерористичній операції, у віці від 7 до 14 років. З цього приводу у відділенні влаштували свято, на яке завітали міський голова Юрій Гранатуров, його заступник Євген Шевченко, голова адміністрації Заводського району В'ячеслав Карцев, керівники міських управлінь, які допомагали цьому таборові працювати.

Оздоровлення на базі відділення реабілітації міської дитячої поліклініки № 3 було організовано з ініціативи Миколаївської міської ради і мера Юрія Гранатурова.

- У планах міської влади такого напрямку в роботі не було і в бюджеті спочатку витрати не передбачені, але ми знайшли кошти і сьогодні бачимо щасливі обличчя дітей. Коли добре дітям, тоді добре всім, - сказав міський голова Юрій Гранатуров.

Хлопці та дівчата всіх змін та їхні батьки були єдині в думці, що такий оздоровчий табір повинен відкрити свої двері і наступного літа. Адже діти тут не тільки відпочили, але й пройшли медичне обстеження, отримали необхідне лікування. Батьки дякували лікарям і медсестерам, кухарям і вихователям за те, що ті оточили дітей любов'ю і турботою.

За час роботи табору тут оздоровилася 101 дитина.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/223)

 

 

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: