Мапа порталу

Щотижневий звіт адміністрації Корабельного району про санітарне очищення території

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради інформує громаду міста про роботи із санітарного очищення, які виконувались протягом поточного тижня з 06.08.2018 по 10.08.2018.

Із залученням підрядного підприємства виконано очищення зелених зон від гілля по пр. Богоявленському, пр.Корабелів, вул. Океанівській. Ліквідовано несанкціоноване звалище сміття по вул. П. Орлика, 1 (біля річки Південний Буг).

Тривають роботи з ручного прибирання прибордюрної частини по об’їзній дорозі. Двічі виконано прибирання зупинок громадського транспорту по пр. Богоявленському та пр. Корабелів.

Із залученням громадських працівників, направлених з районного центру зайнятості, та ПП «ФІБ» тривають роботи по очищенню бордюрів від трави по пр. Богоявленському (мкр. Широка Балка, від «Жуківського кільця» до вул. Торгової).

Із залученням ПП «ФІБ» виконано роботи з ліквідації порослі по пр. Корабелів (від пр. Богоявленського до залізниці). Аналогічні роботи тривають по вул. Океанівській.

З метою очищення району від карантинних рослин житлово-комунальним підприємствам, які обслуговують житловий фонд, було видано приписи про необхідність комплексного обстеження закріплених територій та ліквідації на них карантинних рослин. Співробітниками відділу санітарної інспекції проведено рейди по приватному сектору з метою виявлення джерел проростання амброзії та притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Також із залученням ТОВ «Миколаївзеленгосп» виконується покіс виявлених джерел проростання амброзії.

Роботи з санітарного очищення тривають.

Вкотре адміністрація району звертається до всіх громадян та підприємців з наполегливим проханням приєднуватись до боротьби з амброзією. Нагадуємо, що за несвоєчасне видалення карантинних рослин на прилеглих та закріплених територіях передбачено адміністративну відповідальність за ст. 152 КУпАП.

Адміністрація Корабельного району

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: