Мапа порталу

Депутати рекомендували департаменту ЖКГ винести на засідання виконкому проект рішення про перерозподіл коштів на встановлення засобів індивідуального обліку електропостачання для КП СКП «Гуртожиток»

У середу, 8 серпня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку. Депутати розглянули низку важливих питань, одне з яких - перерозподіл коштів на встановлення індивідуальних лічильників споживання електроенергії в будинках, що обслуговує КП СКП «Гуртожиток».

Пункт стосовно забезпечення мешканців гуртожитків засобами індивідуального обліку електропостачання  включено у проект рішення «Про перерозподіл видатків на 2018 рік департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради у межах загального обсягу бюджетних призначень». Його має погодити виконком міської ради, після цього проект знову розгляне бюджетна комісія. Як пояснив голова постійної комісії Олександр Бернацький,  виносити проект рішення окремо на сесію міської ради не потрібно.

- Коли будемо погоджувати рішення виконкому, вимагатимемо, щоб департамент ЖКГ надав розрахунок пооб'єктно, скільки коштів необхідно спрямувати з міського бюджету. Щоб остаточно закрити це питання, треба близько 10 млн грн.

Бюджетна комісія рекомендувала департаменту ЖКГ винести на засідання виконкому проект рішення з урахуванням пропозицій депутатів.


Окрім цього, депутати розглянули питання стосовно реалізації інвестиційної програми на встановлення індивідуальних газових лічильників населенню та запросили керівника ПАТ «Миколаївгаз» на найближче засідання сесії міської ради, щоб він поінформував про хід її виконання.

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/09082018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: