Мапа порталу

У Миколаєві пройшла педагогічна конференція

Сьогодні, 20 серпня, у Палаці творчості учнів пройшла традиційна педагогічна конференція. У роботі конференції взяли участь мер Миколаєва Юрій Гранатуров, його заступник Євген Шевченко.

Перед початком заходу педагоги та гості змогли ознайомитися з педагогічними досягненнями і дитячою творчістю на виставці «Освіта - 2015».

Відкриваючи конференцію, Юрій Гранатуров назвав педагогів елітою Миколаєва, подякував вчителям за майстерність, професіоналізм і патріотизм, за бажання дати нашим дітям найкраще, виховати їх гідними громадянами України.

«Вперше ми змогли виділити таку кількість фінансового ресурсу на матеріально-технічне забезпечення шкіл. Звичайно, цього ще недостатньо. Але це дало нам можливість привести до ладу десятки спортивних і актових залів, відремонтувати покрівлі, здати в експлуатацію дитячий садок на Намиві проектною потужністю на 200, а, фактично, на 300 місць. Ми проводимо реконструкцію дитячого садка в Матвіївці, куди додаємо кілька груп», - сказав керівник міста.

Мер Миколаєва Юрій Гранатуров, його заступник Євген Шевченко, начальник управління освіти Ганна Деркач вручили 26 першокласникам, які потребують особливої ??уваги, шкільну та спортивну форми, а також портфелі.

Крім того, Юрій Ісайович вручив кращим педагогічним працівникам Почесні грамоти міського голови.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/pedagogi200815)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: