Мапа порталу

У Миколаєві триває демонтаж незаконних об’єктів: по вул. Космонавтів прибрали нелегальні точки продажу квасу

У Миколаєві тривають роботи з демонтажу незаконно влаштованих рекламних конструкцій та тимчасових споруд. Так, у п’ятницю, 22 червня, фахівці департаменту внутрішнього фінансового  контролю, нагляду та протидії корупції міської ради спільно з управлінням превентивної діяльності ГУНП України провели рейд, за результатами якого було демонтовано тимчасові споруди,  розміщені на перетині вулиці Космонавтів та пр. Богоявленського.

Зокрема, під час рейду було виявлено  та демонтовано точки продажу квасу, власники яких не мали дозвільних документів. Металеві ємності з квасом були встановлені на жвавих перехрестях і пішохідних зонах, через що заважали пересуванню людей.

Крім того, фахівці департаменту провели рейд  по вул. Пушкінській, за результатами якого було демонтовано аварійну рекламну конструкцію.

За словами керівника департаменту внутрішнього фінансового  контролю, нагляду та протидії корупції Андрія Єрмолаєва, найближчим часом будуть продовжені роботи по демонтажу незаконних тимчасових споруд на розі вул. Декабристів та вул. Потьомкінської, а також на площі Перемоги.

- Понад 25 рекламних конструкцій, власники яких не мали дозвільних документів вже демонтовані. Робота у даному напрямку триває, - зазначає Андрій Єрмолаєв.

Андрій Єрмолаєв підкреслив, що будь-який об’єкт на території міста повинен бути розміщений відповідно до чинного законодавства. 

- Якщо документів на сьогоднішній день немає, споруда повинна бути демонтована, - це непорушне правило.

Керівник департаменту нагадав, що власники нелегальних точок продажу квасу повинні прибирати свої об'єкти в 10-денний термін. Інакше їх почнуть демонтувати примусово.

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/220618)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: