Мапа порталу

Перший віце-мер Володимир Криленко: конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління молодіжної політики міської ради пройшов без порушень

18 червня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління молодіжної політики Миколаївської міської ради. Його результати викликали неабиякий резонанс. Засоби масової інформації  дали численні запити на коментар першого заступника Миколаївського міського голови. Володимир Криленко прокоментував ситуацію, що склалася:

«Широкий суспільний резонанс виник через те, що до участі у конкурсі був допущений тільки один із двох заявлених претендентів, Олександр Рябенко (до цього часу виконував обов’язки начальника управління). Другим претендентом був Віталій Васильєв,  головний спеціаліст сектору технічного надзору відділу енергетичного нормування і контролю департаменту енергетики, енергозбереження і впровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради. Причина, через яку комісія зняла його кандидатуру, проста: невідповідність кваліфікаційним вимогам. Шукати у цій ситуації політичний підтекст або таємні наміри не варто. Конкурс відбувся відповідно регламенту. Дивним видається тільки те, що заяви до участі у ньому подало всього дві людини. Миколаївська активна молодь не поспішає випробовувати себе на вимогливій державній службі.

Втім хотів би запевнити, що бажання працювати конструктивно і на благо громади теж не залишаться не поміченими. Ми розуміємо, що Віталій Васильєв має чималий досвід громадської роботи в молодіжних організаціях, користується певним авторитетом і налаштований на конструктивну роботу. Принаймні, так він зазначав в своїй програмі. Якщо він готовий працювати, така можливість є. Діалог з цього приводу розпочато. Зазначу також, що у даному випадку політичний контекст, в який намагаються вписати цю ситуацію, їй не на користь. Тих, хто дійсно хоче працювати, ми не розділяємо на представників політичних сил. Результат – кращий і єдиний показник, за яким варто оцінювати діяльність людини. Тому через деякий час запрошую повернутися до цієї теми, побачити результати, обговорити перспективи».

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: