Мапа порталу

У зоні уваги – транспортна система Миколаєва. Олександр Сєнкевич провів зустріч з представником групи компаній «LincolnTransportLtd» Саймоном Шпітцем

У середу, 13 червня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та представник групи компаній «Lincoln Transport Ltd» Саймон Шпітц обговорили можливість співробітництва у напрямку реалізації проекту з модернізації міської транспортної системи.

На зустрічі були присутні начальник управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міськради Олег Манушевич, керівник комунального підприємства «Миколаївелектротранс» Володимир Євтушенко.

Саймон Шпітц ознайомив присутніх з діяльністю групи компаній «Lincoln Transport Ltd», яка базується в Англії та Німеччині, і співпрацює з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо реалізації проектів виключно у транспортній галузі.

-  Ми займаємося модернізацією міських перевезень в Україні, це наше основне завдання. Україна робить необхідні кроки, щоб приєднатися до Європейського Союзу, при цьому є розуміння, що модернізацію інфраструктурних об’єктів, забезпечення відповідних стандартів, зокрема, у транспортній галузі, необхідно розпочинати вже сьогодні, - відзначив представник іноземного інвестора.

Олександр Сєнкевич підкреслив, що місто Миколаїв прагне бути не лише частиною Європи, а скоріше частиною цивілізованого світу, та мати можливість запропонувати містянам сучасний транспорт, а не систему, що залишилася з минулого.

Як пояснив Саймон Шпітц, у випадку досягнення домовленостей та підписання контракту, на території міста буде розміщено виробничі потужності для збирання сучасного електротранспорту.

-  Наші фахівці проведуть оцінку стану транспортної мережі у місті, а потім сформують пропозицію. Головне, що необхідно від Миколаєва – база для розташування виробничих потужностей, - підсумував представник групи компаній.

Мер Миколаєва зазначив, що місто готове надати всю необхідну інформацію для вивчення можливостей потенційного співробітництва та подальшого прийняття рішення. Олександр Сєнкевич доручив начальнику транспортного управління міськради Олегу Манушевичу забезпечити організаційну підтримку роботи з інвесторами.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/13062018_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: