Мапа порталу

Підведення підсумків Спартакіади з військово-прикладних та спортивно-масових видів спорту 2017-2018 навчального року у Заводському районі

29 травня в адміністрації Заводського району за участю голови адміністрації Заводського району Віктора Дмитрука та народного депутата України Бориса Козиря відбулася нарада з вчителями предметів «Захист Вітчизни» та фізичної культури загальноосвітніх закладів району.

Протягом 9-ти місяців в Заводському районі проходили Спартакіада із 6 військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді та Спортивні ігри із 11 спортивно-масових заходів серед учнів загальноосвітніх закладів Заводського району 2017-2018 навчального року, в яких взяли участь понад 4500 осіб.

І місце в Спартакіаді  з військово-прикладних видів спорту одержала команда ЗОШ № 31, ІІ місце  - ЗОШ № 57 і ІІІ місце виборола команда ЗОШ № 39.

В Спортивних іграх спортивно-масових заходів І місце посіла команда ЗОШ № 57, ІІ місце - ЗОШ № 39, ІІІ місце за командою ЗОШ № 18.

Під час зустрічі відбувся відвертий діалог між народним депутатом України Борисом Козирем, головою адміністрації Заводського району Віктором Дмитруком, вчителями предмету «Захист Вітчизни» та фізичної культури щодо проблемних питань в навчальних закладах, а саме недостатньої матеріально-технічної бази.

Борис Юрійович пообіцяв всебічну підтримку та допомогу у виділенні державної субвенції на вирішення проблемних питань розвитку фізичної культури та військово-прикладних видів спорту у 2018-2019 навчальному році.

Борис Козир та Віктор Дмитрук поздоровили всіх присутніх з завершенням навчального року, подякували за сумлінну працю, відданість педагогічній справі, нагородили команди-переможці Спартакіад подяками народного депутата України та грамотами голови адміністрації Заводського району.

                                               Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/30052018_6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: