Мапа порталу

В Центральному районі провели рейдове обстеження щодо дотримання підприємцями «Правил благоустрою»

У четвер, 24 травня проведено чергове рейдове обстеження по вулицям: Московська, Пушкінська, Спаська щодо дотримання юридичними та фізичними особами вимог «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві».

За результатами обстеження було виявлено порушення вимог чинного законодавства, та складено 3 адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП, а саме незадовільне утримання територій підприємств і організацій, несвоєчасне прибирання прилеглої та закріпленої в установленому законом порядку території та виконання без письмового дозволу розкриття ґрунту для всіх видів робіт.

Працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради тривають роботи з проведення рейдових обстежень прилеглих території до магазинів, офісів та організацій.

Працівниками управління комунального господарства та благоустрою постійно проводиться роз’яснювальна бесіда з юридичними та фізичними особами щодо своєчасного очищення урн для сміття та прибирання прилеглих територій до підприємств, організацій.

Хочеться наголосити, що більшість підприємців відповідально відносяться до своїх обов’язків відносно утримання прилеглих територій до об’єкти торгівлі, громадського харчування, магазинів та офісів.

Вказані обстеження проводяться регулярно та мають на меті перевірку санітарного стану, задовільного утримання прилеглих територій.

Адміністрація Центрального району

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/25052018_10)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: