Мапа порталу

Підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію щодо реалізації міської цільової програми «Цифрове місто»

У середу, 16 травня, між Миколаївською міською радою, ТОВ «Елко Україна» та КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр» підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію щодо реалізації міської цільової програми «Цифрове місто».

Як зазначено у документі, сторони мають намір розвивати всебічне співробітництво та розглядають можливість спільної реалізації заходів з впровадження смарт-технологій та аналітичних систем в міських технологічних процесах в межах реалізації міської цільової програми «Цифрове місто» на 2017-2019 роки.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, директор з розвитку бізнесу ТОВ «Елко Україна» Юрій Мотрич, директор КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр» Євгеній Богаченко, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Микита Козиренко, експерт з питань впровадження інформаційних технологій Дмитро Канарський обговорили напрямки співробітництва та окреслили найближчі плани.

-    У рамках даного Меморандуму ТОВ «Елко Україна» надаватиме міській раді інформаційну підтримку, технологічні засоби для тестування систем управління даними, консультації щодо технологічних рішень з питань, визначених у програмі «Цифрове місто», - підкреслив Юрій Мотрич.

На даний час фахівці компанії разом з КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр» працюють над реалізацією технологічного рішення, що дозволить відпрацювати систему автоматичного розпізнавання облич на міському залізничному вокзалі. Програмне забезпечення передано місту безкоштовно.

Євгеній Богаченко додав, що на вокзалі вже встановлені камери, які відповідають технічним вимогам, а до складу тестової групи залучили представників патрульної поліції.

Сторони обговорили ідею розширення проекту у напрямку надання послуг.

-    Підключення до міської системи відеоспостереження може бути цікавим для бізнесу, наприклад, у плані безпеки на крупних комерційних об'єктах, а для нас це хороша можливість поповнити міську скарбницю, - сказав мер.

Олександр Сєнкевич подякував представнику ТОВ «Елко Україна» та висловив сподівання щодо плідної співпраці.

-    Першорядне завдання для міської влади – зробити Миколаїв безпечним містом, щоб городяни могли почуватися більш захищеними, - підкреслив мер.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/16052018_9)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: